Stranica koristi vlastite i "kolačiće" trećih strana, kao i većina web stranica, kako bi vam mogli pružiti najbolje korisničko iskustvo, te dobiti statističke podatke potrebne za daljnja poboljšanja. Ukoliko nastavite pretraživanje i korištenje ove web stranice, time izražavate suglasnotst s uvjetima koji su na sljedećem linku navedeni i objašnjeni. Molimo pročitajte politiku o "kolačićima" Slažem se

Što je ALOHA Mental Arithmetic?

Ovaj je program osmišljen za djecu u dobi od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.
Aritmetika je osnova matematike, najstarija, elementarna grana matematike koja proučava računske operacije s brojevima. Upavo zbog toga važna je i za sve ostale prirodne i društvene znanosti, kao i u svakodnevnom životu. Učenje aritmetike pomoću abakusa alat je pomoću kojega djeca uz matematičke razvijaju i druge vještine, bitne za učenje i školovanje, ali i za čitav život.

Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

Zabavan program

Jedna od glavnih karakteristika ovog programa je njegov razigran i interaktivni karakter. Djeca uče i u isto se vrijeme zabavljaju, zahvaljujući didaktici i metodologiji u kojoj igre imaju važnu ulogu.